Говорот на цвеќето

Цвеќињата се дел од најважните прилики во животот на секој поединец. Тие зборуваат надвор од способноста на зборовите и имаат моќ да ги искажат и најдлабоките чувства. За многу луѓе, тие претставуваат и жива врска со природата која инстантно го подобрува расположението и ја зголемува виталноста.

Цветот и неговата симобилика се битен елемент уште од викторијанската ера, затоа што секој вид на цвет носел посебна шифрирана порака како начин за изразување на се она што човекот не можел да го каже. Еден креативен цветен аранжман има способност да го рабуди било кое заборавено чувство, како и да го смени расположението со самиот свој говор и боја на цвеќето.

Цвеќарата Валер Ви ги нуди најубавите цветни аранжмани кои ќе го направат секој момент незаборавен. А нивните велигденски аранжмани се совршен начин за да го разубавите секој дел од Вашиот дом како и да ја споделите радоста со некој близок.

DownloadQpickApp

You May Also Like

About the Author: Qpick

Напишете коментар

FACEBOOK
TWITTER
LINKEDIN
GOOGLE
https://blog.qpick.mk/%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE">