SEE Growth BootCamp

Минатата недела во Загреб, Startup Wyse Guys и Microsoft го организираа SEE Growth BootCamp за стартапи од целиот региони кои добија можност да учествуваат во тридневна евалуација и интензивна програма за пре-акселерација, во која што и нашите основачи имаа можност да го претстават Qpick.

Имавме можност да запознаеме многу неверојатни основачи одVRET SolutionsBindwiseLittleDot, Scepter, UnitflyPontibusRecogno, Fafiks, XplorifyLabbox и да ги истражиме можностите за акселерација и менторство за меѓународен раст и развој.

Исто така, имавме одлични допирни точки со некои од најдобрите акселератори и VC Фондови, вклучувајќи ги и EIT Digital, South Central Ventures, ABC Accelerator, Razvojna Agencija Zagreb TPZ.

Ви прикажуваме дел од атмосферата од Boot Camp – от. Останете со нас за повеќе новости.

Qpick се движи напред.

 

You May Also Like

About the Author: Qpick

Напишете коментар

FACEBOOK
TWITTER
LINKEDIN
GOOGLE
https://blog.qpick.mk/see-growth-bootcamp">