Пролетно уживање во Градскиот парк

Пролет – Постои ли некој кој не го сака ова годишно време?
Секоја сезона има своја убавина, но мора да признаете пролетта никогаш не потфрла во развеселување на нашето срце уште со појавата на првите цвеќиња.
Таа е инстантна радост после долгата и студена зима.
Пролетта е најубавото “Здраво” ! Но, повеќе од се, пролетта е прекрасен период за долги прошетки во природата. А што ги прави овие прошетки уште поубави, ако не највкусното кафе или пак цеден портокал од Вело Кафе, Nomad или пак Avenue Coffe.

    

Сигурни сме дека не постои ниту еден од Вас кој не успеал да вкуси некој од нивните напитоци, затоа што токму тие на некој начин станаа едни од најголемите предвесници на пролетта во нашиот главен град. Во кое и да појдеш, редици луѓе-млади, стари, родители со деца и еден куп миленичиња, сите чекаат.Идеални за освестување рано наутро, за освежување во текот на денот, а и за нова фотографија или стори на инстаграм. Со нив Градскиот парк доби еден поубав шарм без кој ниту еден од нас неможе да го замисли.

 

DownloadQpickApp

You May Also Like

About the Author: Qpick

Напишете коментар

FACEBOOK
TWITTER
LINKEDIN
GOOGLE
https://blog.qpick.mk/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%BE-%D1%83%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D0%B2%D0%BE-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BA">