Home » Шопинг Новости

(English) 5 Best Burger Places in Ljubljana

Нема превод

Read More »

(English) Top 5 shopping locations in Austin, Texas

Нема превод

Read More »

Твоето омилено место за кафе пауза

Ниту еден утрински ритуал не може да се замисли без филџан кафе. Кафето е мир и уживање. Магична напивка во Понеделник наутро и љубовна инспирација во овие сончеви пролетни денови. Мирисот на кафе е мирис на чиста среќа….

Read More »

Идеални подароци за 8-ми Март

Празникот на жената е на самиот праг, но дали успеавте да ги одберете идеалните подароци за вашата мајка, сопруга, девојка или најдобра пријателка!? На секој од нас му се случило да нема идеја што да подари, но затоа…

Read More »

Иднината на шопингот

На шопингот повеќе не се гледа како на едноставно посетување на продавници во живо и купување на добра, туку се гледа како на онлајн дејствие кое може да се спроведи преку користење на онлајн услуги понудени на интернет….

Read More »
FACEBOOK
TWITTER
LINKEDIN
GOOGLE
https://blog.qpick.mk/category/%D1%88%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D0%BD%D0%B3">