Home » Бизнис новости

10 факти зошто инстаграм е важен за бизнисите

Нема сомнение, станува збор за една од најмоќните платформи за социјално вмрежување со големо ветување за бизнисите. Единствената можност – прикажувањето преку визуелна содржина и широкиот спектар на филтри придонесува за поинаков изглед и чувство на сликите, а…

Read More »

Како да заштедиш пари на маркетинг

Користењето на маркетинг стратегии е најважниот дел од управувањето на еден бизнис. Сепак, дури и најдобрата маркетинг стратегија може да биде прескапа за бизнисот. Компаниите треба да се трудат  да применуваат маркетинг стратегии коишто ќе се покажат како…

Read More »

Дали маркетингот на социјални медиуми е се уште ефективен?

Иако маркетинг стратегиите за социјални медиуми се користат од страна на речиси секоја компанија на пазарот и иако нивната употреба сè повеќе и повеќе расте, сепак тие можеби не се толку многу корисни за бизнисите како што изгледа….

Read More »

Еве зошто онлајн бизнисите имаат поголема продажба

Онлајн промовирање е примена на електрични уреди во процесот на нудење производи или услуги на потрошувачите. Бизнисите треба да го засилат онлајн промовирањето како дел од нивната дигитална маркетинг стратегија со цел да се зголеми бројот на потенцијални…

Read More »
FACEBOOK
TWITTER
LINKEDIN
GOOGLE
https://blog.qpick.mk/category/business/page/7">