SEE Growth BootCamp

Минатата недела во Загреб, Startup Wyse Guys и Microsoft го организираа SEE Growth BootCamp за стартапи од целиот региони кои добија можност да учествуваат во тридневна евалуација и интензивна програма за пре-акселерација, во која што и нашите основачи имаа можност…

Read More »

Најдобри маркетинг кампањи за 2018-та година

Големите маркетинг кампањи поттикнуваат силни емоции, останувајќи во нашите мисли со денови, недели па дури и месеци, влијаејќи на потрошувачите да донесат одлука за купување. Тие се првиот чекор во воведувањето на една компанија кон нејзината публика, или…

Read More »

Пролетно уживање во Градскиот парк

Пролет – Постои ли некој кој не го сака ова годишно време? Секоја сезона има своја убавина, но мора да признаете пролетта никогаш не потфрла во развеселување на нашето срце уште со појавата на првите цвеќиња. Таа е…

Read More »

Говорот на цвеќето

Цвеќињата се дел од најважните прилики во животот на секој поединец. Тие зборуваат надвор од способноста на зборовите и имаат моќ да ги искажат и најдлабоките чувства. За многу луѓе, тие претставуваат и жива врска со природата која…

Read More »

Каде води Facebook маркетинг 2018?

Периодов, особено изминативе два месeци, Фејсбук ja изгуби довербата кај повеќе од 100 000 компании, а сето тоа како резултат на новите алгоритми и високи цени кои драстично го сменија начинот на рекламирање на оваа мрежа. Ова всушност…

Read More »

Уникатен накит кој го одзема здивот

“За да бидете незаменливи, секогаш мора да бидете поинакви ” – Коко Шанел Сигурно знаете дека секое парче накит има душа, но рачниот накит има своја уникатна душа создадена со премногу љубов и креативност. Овој накит има толку многу…

Read More »

Топ платформи за дигитален маркетинг

Секоја агенција има свои техники и алатки кои ги користи, но сепак кога сте во онлајн маркетинг бизнисот во одреден момент сигурно ќе се појави одреден софтвер кој ќе морате да го користите или пак едноставно да го…

Read More »

Твоето омилено место за кафе пауза

Ниту еден утрински ритуал не може да се замисли без филџан кафе. Кафето е мир и уживање. Магична напивка во Понеделник наутро и љубовна инспирација во овие сончеви пролетни денови. Мирисот на кафе е мирис на чиста среќа….

Read More »

Светски ден за правата на потрошувачите

Дали Ви се случило да купите некој производ кој не ги задоволил Вашите потреби? Имавте ли можност да ги искористите Вашите потрошувачки права и да го вратите или замените со друг? Сите знаеме дека овие права не постоеле…

Read More »

Маркетинг трендови кои ќе ја одбележат 2018-та

Доколку направиме мал осврт, можеме да забележиме дека секоја година има голем број статии за маркетинг трендовите кои компаниите настојуваат да ги следат со цел да видат што е она што најмногу ќе одговара за нивниот бизнис. И…

Read More »
FACEBOOK
TWITTER
LINKEDIN
GOOGLE
https://blog.qpick.mk/page/6">